Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

Alla varor förblir Skytteservice i Älmhults egendom till dess full betalning kommit företaget tillhanda.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Skytteservice i Älmhult förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Skytteservice i Älmhult reserverar sig för eventuella "tryckfel" på denna webbplats. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

 

Minimiorder
Minimiorder är 200 kr inklusive moms.

Priser
Moms ingår i priset med 25% ( för bocker mm 6%).

Betalningsalternativ
- Postförskott
Kostnad: 110kr
Du handlar mot traditionellt postförskott eller efterkrav (Schenker) och betalar när du hämtar varorna. Farligt gods skickas inte mot postförskott/efterkrav.

- Förskottsbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

Bankgiro: 5905-2381

 

- Swish

Kostnad 0kr

Du betalar med swish. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du går tillväga.

Swishnummer: 123 149 20 57

 

- Faktura

Kostnad 0 kr

Endast för tidigare kända kunder.
 
 

Leveranstid
Normal leveranstid är 1-3 dagar med Posten, Schenker tar någon dag extra. Under högsäsong och semesterperiod kan det ta längre tid.

Farligt Gods oftast inom en vecka, men kan ta upp till 15 dagar.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev eller med Schenker.

Välj själv hur ni vill att vi ska skicka. Vi förbehåller oss rätten att ändra speditör om det inte går att skicka med hänsyn till tex vikt eller volym.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar, skador eller förluster beroende på fraktföretaget.

Eftersom frakten beräknas automatiskt på hemsidan kan det ibland bli något billigare eller dyrare än den reella fraktkostnaden.

Ammunition, krut och tändhattar kan endast skickas inom Sverige och skickas med Ammobilen

 

Licenser

Vid köp av licenspliktigt vapen måste vapenlicens eller inköpstillstånd skickas till oss innan leverans kan ske.
Vid köp av licenspliktig ammunition måste kopia av licens skickas till oss innan leverans kan ske.
Minimiålder för köp av vapen och ammunition är 18 år.


Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man nya delar/produkten lagad, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Du betalar själv fraktkostnaderna. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgifter
Enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR som gäller från och med 25 maj 2018 i hela EU så behöver vi ditt samtycke till att vi behandlar personuppgifter om dig. Genom att godkänna köpvillkoret så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler.

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen